Cesartherapie & Kinderoefentherapie

Shantala Babymassage

 

Tijdens de cursus babymassage leer je je baby masseren volgens de Shantala methode. Het is de perfecte manier om je baby te laten ontspannen en te leren kennen. Babymassage kan door iedereen makkelijk aangeleerd worden, je hebt geen speciale voorkennis nodig.

De babymassage kan darmkrampen, spanning en huilen helpen voorkomen. Daarnaast heeft massage een gunstige werking op de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en het stimuleert je baby's zintuigen. 

 

Opbouw lessen

De cursus bestaat uit 3 lessen van 90 minuten en is bedoeld voor ouders van baby’s van 6 weken tot 9 maanden. 

Tijdens de lessen leer je technieken van de Shantalamassage, wat je kunt doen tegen darmkrampjes en doe je oefeningen met je baby. Daarnaast is er in iedere les aandacht voor verschillende thema's zoals huilen, lichaamstaal, motorische ontwikkeling, in bad doen en til- en draagtechnieken. Natuurlijk is er de gelegenheid om je ervaringen te delen en vragen te stellen.

 

Wanneer?

In overleg kunnen we de data en tijden afspreken. Je kunt de cursus babymassage individueel of in een groepje doen.

 

Waar? 

De lessen worden gegeven in het Gezondheidscentrum Lunteren in de ruimte van de Cesartherapie in het souterrain. Ook met de kinderwagen kun je hier makkelijk komen met de lift. Als je liever bij jou thuis een afspraak wil maken, kan dat ook!

 

Kosten

De kosten voor het volgen van de cursus babymassage is € 60,-. 

 

Vragen?

Heb je vragen, bel of mail gerust! Je kunt contact opnemen via het contactformulier, per email zwangerenbewegen@live.nl of via telefoonnummer 06-47500202.

 

Vind je het leuk om de cursus babymassage bij jouw thuis te doen? Of wil je samen met een groep vriendinnen de cursus babymassage volgen? Dat kan! Bel of mail gerust en vraag naar de mogelijkheden.

 

In sommige gevallen geeft je zorgverzekeraar korting of een volledige vergoeding. Kijk in de polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Martine 06-47500202 | oefentherapiemartine@live.nl